Friday, June 11, 2010

rindu?

Ya Allah serius rindu.

banyak benda nak cerita. setiap kali nak tidur mesti rindu lepas tu buat karangan sendiri dalam otak. dengan niat nak stay up lepas balik kerja dan update. oh rindu...rinduu...

tapi sebab dibayangi cerita hantu kat office terus takut. apa ingat aku tak takut? dah lah meja menghadap lab..banyak cerita hantu lab korang tau tak? kepala dalam fridge, komputer on sendiri, instrument tiba tiba off..jangan ceritalah! huhuu.

jadi mari start dengan kedatangan nora last two weeks (what? last two weeks?). nora is my friend back in uni, i can consider her as a shopaholic sebab asal jumpa aku sahaja dia nak ajak pergi shopping. she is pahangian (i dont know if this word EXIST!) so datang kl jumpa i terus nak ajak pergi shopping sebab i juga kaki shopping..alalalaaaaaa....

jadi sebab dah LAMA sangat tidak shopping untuk diri sendiri, maka pergi jugalah beli belah, ajak nora pergi Sunway, lepas tu banyak pulak sale. time time tu body shop ada sale, jadi beli satu perfume moroccan rose yang diidami sekian lama yang ada 30% off. beli juga t-shirt besar sebab konon insaf nak pakai baju besar besar sekarang. beli cute sandals dekat forever 21 pakai dengan selesanya SEKARANG. cardigan lagi..bag shopping lagi..aaaargh!

OMG cutenye!


bag fossil idaman?

lepas nora pulang, besoknya aku pergi kluang jadi itu dah cerita kan? lepas itu, pergi kenduri kawen rose. berpakat dengan joe and tiba tiba jumpa las dan ye, kami reunion 3 orang untuk datang ke rumah pengantin di shah alam..sebab colour tema ala-ala sama, harus ambil berkat dan idea..:P


alalalaaa, cantiknyee..


team yang hadir. lihatlah air purple itu, khemah purple dna bunga telur yang santek gile!


bergambar bersama perantin..

sebab rumah pengantin dekat shah alam, haruslah gigih pergi i-city sebab nampak signage i-city. joe pun beria nak pergi haha, memang jakun la sebab pergi waktu siang tapi pergi waktu siang okay apeeeeeeee...

waaaaah...! (konon)


eh?


singgah old town untuk kisah lama..

dah! dah! aku pun pulang ke pangkal jalan. dan gigih buat lab sekarang ni. oohh rindu lagi.. besok balik rumah update lagi boleh? banyak bebel pulak ni..hihi.. see ya!




No comments:

Post a Comment