Saturday, June 19, 2010

movie marathon!

besok nak pergi johorla..
nak hantar thesis konon..hopefully terhantar lah!
aku malas nak fikir dah..nak grad bila, nak viva bila aku malas nak peduli.
asalkan aku tak payah nak bayar yuran tanpa sebab..hmm..

these few weeks, aku dan colleague best kak su beria bermovie marathon ni. first obses terhadap cerita cerita bersiri seperti gossip girl, glee, kak su tak payah cakap ah koleksi banyak gila, tanya jelah dia APA YANG TAKDA. ok, gossip girl dia tak de ah, aku ada. heh..

pc office dah berat dowh!

jadi sekarang apa yang terlintas je terus nak cari. obsession bermula dengan TWILIGHT SAGA - NEW MOON. jadi sebab drooling tengok robert pattinson, maka nak tengok juga REMEMBER ME -remember me yang robert pattinson berlakon tu. tapi serius boleh lah tengok rob beraksi manusia normal dalam ini cerita, plus aksi hangat juga ada. selalunya dalam twilight saga i kiss you you kiss me haruslah sekerat jalan je. eh perlu cerita lebih lanjut ke? nope. its not a porn movie seriously jangan berfikiran jauh sangat ye (for those who never seen it yet).


alalaaaaa. sweet nye senyum...


and after remember me, THE RUNAWAYS? sebab ada kirsten steward and dakota fanning. i really want to watch that movie tapi tak berkesempatan.

wohooo! love those glasses!

seriously, love love love this movie. asal base on true story je mesti aku suka aku pun tak faham (changeling yang slow tu pun aku suka). but the main reason of loving this movie is dakota fanning herself. she's so good in acting you'll be surprise to see her acting wild sebab sebelum ni tengok dia berlakon jadi sweet little child atau budak penakut, budak psycho what so over kan? no i am really not a fan of 70's (or 80's) but i like their songs and dressing. cool bebeh. oh ya, if you want to see both of these girls kissing, this is it. siap nominate dalam best kiss award?

yeah! this weekend, selain men'struggle'kan diri menulis saki baki thesis, ada juga tugas lain seperti terperap di dalam bilik dan sambung menonton cerita best yang lain..



anyway, i paint my nail with henna. turns out orange. weird..

No comments:

Post a Comment