Sunday, June 20, 2010

mighty MORPH?

sedang sedang blogwalk, aku terjumpa website ini. sebelum ni aku pernahlah juga nampak orang buat morphing-morphing ni, tapi sebab aku ala-ala buta it sikit, maka tangguh dulu nak mer'MORPH'kan diri sendiri dan azmi untuk tengok bagaimana rupa bakal anak kami..acececeeh, apa salahnya berangan kan?
jadi inilah hasilnya...!




alalalaaaaaa..sejak bila pulak side aku or side azmi ada mata kelabu ni? tak pahamlah aku. macam tak ada resemblance pun? apa ni? saja nak sek sedapkan hati aku kah? haha..but comel memang comel lah. hopefully anak aku nanti mata kelabu macam nilah. eh? haha, tak lah nak mata anak aku macam azmi. takdelah kelabu. biar hitam semulajadi macam mama ngan abah dia lah..haha..berangan berangan..

oh ye, hujung bulan ni lagi 4 bulan majlis kami. aku nebes gila macam aku nebes isi borang cuti. aku juga nebes bila baca blog orang lain (macam aku pernah cerita sebelum ini). bila aku jumpa orang di sekitar dan tanya macam mana persiapan, aku gelak besar je. serius aku gelak je. aku pun tak tau nak siap macam mana weh! aku buat bunga telur juga, tak banyak tapi sikit je. bila aku dengan bangganya kata kat housemate 'akak dah siapkan 45 BATANG'. dia dengan selamba kata hah, 45 batang JE? uurgh, aku terus down. lepas tu aku dengan selamba jugak kata rilek le kawen lambat lagi...haha..haha lah kau haha..tapi masih jugak terjah blog kahwen. aku pun tak tau apa aku cari sebenarnya.

dahlah nak layan gambar anak :P

2 comments:

  1. haha..
    ajue..go go go..
    xpe kawen memg nebes...da abes majlis baru ilang...tapi sile enjoy feelin tesebot oke??

    ReplyDelete