Wednesday, June 30, 2010

dah lah tak nak dah..

hari ni aku berjaya untuk tidak buka belog kahwen ye..

yey to me..

actually macam aku kata dekat 18 kali dah kan, bile tengok belog orang lain cerita pasal kahwen dan persiapan kahwen mereka, mulalah aku rasa down lah, rasa tak siap lagilah, rasa tak cantiklah, gerun takut majlis tak jadilah, apelah...

memanglah boleh buat tauladan dan sempadan..

dan boleh juge timbul rasa ish jelesnyeeeeee....

dah lah, kalau nak tengok pun sekali sekala je boleh?

2 comments:

  1. muahahaha aku pon rasa camtu, balik2 tengok blog org aduhhhh tertekannye! especially yg jenis bajet banyak tu, tortokan btoii :P

    ReplyDelete
  2. jeles dengan bajet besar kan kan kan? bajet aku sini ciput jee..

    ReplyDelete