Tuesday, May 11, 2010

curi masa!

eh terus nak baca surah wal asr..:)

semua dah balik, curi masa untuk update..dah berani nak stay kat office sensorang nih..he..jadi boleh melagha sekejap je.. tadi pi beli barang ambil darah dekat kelana jaya. sesat biasalah tu..pi singgah old town white coffee pekena roti bakar konon nak merehatkan minda yang penat drive sampai sesat. meredah hujan lebat lagi okeh!

isk, rindu rindu old town. sebab pergi dengan kak su, suka sangat cakap pasal johor tau sebab dia pun utm jugak..rindu rindu johor jugak..selalu kata kak su eh pernah tak pergi sini pergi situ..haha best..terus rindu korang semua member johor okeh! ni hau ma?

korang meh le mai bangi. sini banyak tempat makan best woh..aku tengah cari membe nak pi ronggeng setiap tempat makan tu. kak su boleh layan. aku nak pengaruhi die :P. but still tak dapat cari lagi tempat best nak makan ABC. jusco pun tak ade :( tapi tiap tiap minggu pergi mid valley kadang-kadang pergi sunway pyramid kadang pergi pavillion, eh kadang kadang konon padahal baru sekali ;) tu pun dengan ina (sekolah) uish that time memang BEST SANGAT! lama tak keluar window shopping sambil mengidam tengok beg MNG colour merah itu..

by the way, dalam rancangan nak pergi Kluang tahu. tapi tak tau bile mungkin dalam bulan 5 ni jugak. and berhajat jugak nak singgah utm sebab aku ngan kak su macam wajib pergi (macam pergi VRI ipoh balik hari isnin lepas). gigih tau balik hari.. jadi cadangannya nak ronggeng kat utm jalan jalan johor yang dirindui. tapi manager nak ikut pulak, dan beliau memanglah harus ikut. jadi terus kena reschedule.. tengoklah macam mana..

to fasya; congrates sudah dapat baby! tomei sangat!

2 comments: