Saturday, April 3, 2010

saya dah terbang ...saya dah terbang laa!

haha, nobita sangat chomel okay. ye doraemon juge.. eh sin chan juga.. dah dah.. suka sangat menyampuk hal tivi kan? i suka la tengok tv.. .. ..
this is week bukan bizi, tapi penat sangat nak bukak komputer tak larat..selasa, direct pergi mesyuarat sekolah, rabu penat sangat balik terus makan lapar, khamis singgah jumpa encik fiance, jumaat balik lambat pulak sebab jam..most of the time memang sebab jalan jam lah! oooh i hate congested road..sakit kaki macam nak nangis!jadi hari ini sudah pergi letak barang di rumah. besok, sudah tiba masanya untuk hidup bujang kembali. duduk rumah sewa, makan sendiri. tanya housemate baru dia kata jarang makan malam, mungkin boleh join untuk program pengurusan badan. ye, rumah pulak tingkat 5!! huhu..dalam kepala sudah merancang untuk beli kotak simpanan di ikea, nak beli karpet dekat nilai 3. nak buat langsir, eh eh..
hari ni juga pergi jumpa juruandam bertauliah direkomenkan oleh cousin ku yang comel cantik. pergi rumah beliau ooooh! cantiknya!! tapi tak konfom lagi nak ambil beliau atau tak. sebab make up saje..dia ada buat custom made baju, tapi takpelah, mungkin nak serah custom made baju kahwen pada emak.. tapi fikir dulu jugak kot sebab macam nak sewa pun ada. pergi tanya dekat butik pengantin pakej dekat bangi pakej untuk sepasang baju kahwen dan makeup dan pelamin adalah rm2000. berbaloikah? berbaloi kah eh? huhu..banyak nyee duit nak guneeee....


cantik tau cousin ku ini...
sebagai penutup, mahu tunjuk gambar snowman made in malaysia. sebab lab aku mengalami masalah peti ais -80 degres, jadi kami pun pergi bersihkan. ada baki-baki ais yang macam salji, bestnyaa! lepas tu terus cakap dengan ika jom buat orang salji naaaak!!! suka main tau...

sorang pegang pedang, sorang pakai crown..macam percintaan antara pahlawan dan puteri kayangan..awwwwww...

dah lah, nanti update lagi..bye!!

2 comments:

  1. thanks miss anatomy! itu sangat 'rare' untuk wujud dalam lab..:P

    ReplyDelete