Saturday, April 24, 2010

kursus kahwin walk in sajee

jom pergi kursus kahwin!

ewah. before this punyela cuak gile sebab tak tahu nak pi mane, nak daftar kat mane, nak cek darah bile, nak jumpe imam bile, nak ambil borang ape..kini keraguan tidak lagi!! para bakal pengantin sekalian, anda semua tidak perlu risau macam aku. rupanya dalam kursus kahwen dah ajar prosedur tuu.. aku je yang tak tau even dalam blog pengantin lain pun takde pulak bagitau yang kursus kahwen ada cover semua ni..jadi tak perlulah risau jika ilmu ZERO time nak kawen ni..masa kursus dah boleh tahu..dan sangat lebih baik jika nak kahwin baru pergi kursus, baru fresh sikit ingatan tentang ilmu kerumahtanggaan..:)

oh, rasa macam tak percaya officially, i can write 'nama pasangan: saifulazmi'. muahaha, macam tak percaya. heh..

2 comments:

  1. hi nana..
    bulan 10 kang kawin le insyaAllah...

    thanks...!

    ReplyDelete