Sunday, April 11, 2010

ngomel-ngomel b2b..

wolla, guys! tidaklah aku tidak stress pun. mungkin ada sikit kot.. mungkin ada sikit.. gemuruh kot..yelah..mungkin gemuruh.. b2b yang gila tak organized macam aku ni boleh ke nak merealisasikan perancangan perkahwinan sendiri ni? mampu kee??

ada sikit sudah beli. itu pun barang hantaran lah. nope nope..yang kat bawah i bajet vera wang laa.haha bukan ye bukan.. barang equally banyak antara encik tunang dan aku..kami pi beli sikit sikt mane yang ade..tadi pi mc dee kepit buku pengantin. macam poyo nak tunjuk diri sendiri nak kawen. tapi aku harus berbuat demikian. aku bukak majalh nah kau encik tunang, mari bincang bersama dan stress bersama..jangan mahu goyang kaki dan lepas tangan saje..

vera wang kee?? :P

jadi tunjuk same encik tunang design kad kahwen. hajat di hati nak buat sendiri, konon nak jimat perbelanjaan la.. sebenarnya okayla, tak delah taraf kad kawen kad kedai glossy glossy tu.. hmm, entah lah, mungkin boleh konsider kot.. ;) and it was nice to see encik tunang pun nak anticipate jugak. ceh ceh siap lukis lukis ni..

konon design kad, kerusi, senarai tetamu. entah ape ape tah..

tapi so far nervous nak pengsan dah ni.. senarai benda yang perlu di book awal-awal tak buat, baju pengantin undecided, makeup undecided, kad undecided..apo kene tah aku ni..hihi.. tapi semangat tau nak shopping barang hantaran...gatal eh dia ni..

terpancar kad guarantee..
aku tidaklah seperti b2b yang semangat macam orang lain..macam aku kata sebelum ni, aku macam maaaalaas je..toloong aku toloong. kasi boost semangat ku ini.. mungkin sebab lambat lagi kot.. mak aku dah bising bising sebab kawan kawan dia nak tolong buat segala bunga telur laaa pot puri bagai..aku memang tahape hape.. :P
lagi satu hal, bile encik tunang tanya tau tak kat mane printing punye tempat? aku jawab hmm, kat skudai taula! tau tak kat mana nak cari doorgift yang aku kate tu? aku jawab lagi hmm, kat skudai tau laa! tiba tiba terus rindu skudai. eh eh. bestnye masa tu semua tempat tahu.. kat sini aku seriously blur.... huhuu... terpaksa cari kat bangi... anyway kena berusaha. mungkin akan consider balik skudai sekejap atau mungkin cari cari kat area kl ni.. see? undecided lagi..sungguh tak tetap pendirian..huhu..

5 comments:

  1. looking fwd ada kad ko dlm peti pos aku ajue :)

    ReplyDelete
  2. heheeheh...
    selamat berjaya in preping for your wedding..
    maybe biler aku dah balek aku boleh tolong kamu yer~~ (jika diperlukan that is)

    ReplyDelete
  3. ajue...ko plan jek....yg penting list ape nak wat..salamat bejaya kawanku=)

    ReplyDelete
  4. yah: pasti ada..ada dun worry :)
    julie: nanti i bagi kad kat u jugak eh!
    azalea: boleh aje..mahu ko tolong-tolongan ni tapi aku pun tak buat ape ni so sgt blur T_T"
    sima: baiklah, aku akan me'list'kan sekarang jugak!

    thanks korang kerana memberi sokongan hebat! yeaah!

    ReplyDelete