Friday, March 12, 2010

i just wanna say thanks!

3 days in u.tm rasa seperti the shortest period ever! buat kerja kelam kabut gila, even presentation kak dihah aku datang lambat and blah awai huhuu..tapi padan muka aku siapa suwoh beli tiket bas awai sangat..

ayat prof;

"naik air asia ke?"

aku jawab;

"tak lah bas je.."

then, diri sendiri tiba-tiba sudah rindu pada semua orang. semua orang kat sana tu..semua orang kat rumah kamini, kereta kamini, hehe.. tak sempat langsung berjemba dengan all the girls..masing-masing dah sibuk. sempat jugak jumpa arbainah and azma si kecik itu..

and thanks to all! aku sangat gila sehelai sepinggang ni datang sane, maka meminjam itu dan ini pada orang.. mereka bagi pulak tuh dengan hati yang rela..maka terus rasa disayangi..awww...disayangi betul lah!

sempat hang out dengan budak-budak lab juga tapi sekejap je.. oh, and kak dihah lulus jadi dia bole grad master sudaa....ooh! jeles betull..dalam semua student lab aku, dia bakal grad second after kak ana! among the first bio.usahawan student after kak azie..how cool is that kak dihah?! see? you have the potential..rezeki orang nak kawen. jangan lupe jemput saya..

maka nak ucap terima kasih pada semua lagi..kamini especially dengan bantuan saga barunya itu..serius kejap sangat.. huhu..

i miss u all.

miss nudle too :P

No comments:

Post a Comment