Sunday, March 21, 2010

i admit, i tengok tari tirana..

i even watch hotel mania.. okay wut even macam malu nak ngaku..hahah! dem..

well, this song is awesome, aku yang sensitif bangat ni pun terharu haru melihat dan mendengar nye, jadi mari kongsi. memang typikal storyline tapi tolong hayati tanpa berfikir boleh ka? cuba layan feeling itu sikit..


huhu..sedeh tak sedeh tak ni? cis, siapa yang kata tak sedih for sure u ol takde feeling halus macam i, i tak nak pedulikan u ol..blah sekarang..

and actually siapa heh sabhi saddi ni? penat aku cari lagu ni sabhi saddi yang muncul aku ingat lagu hidustan ka..by the way, suara you sedap gila la sabhi..nanti i book u untuk buat persembahan kat majlis kawen i yeh..pastu jangan lupa nyanyi lagu ni tau, kasi i nangis kasi make up cair.yeh yeh yeh..hah, gatal..

No comments:

Post a Comment