Saturday, February 13, 2010

oh ya, aku teringin wantan mee

it's hard for me to find a halal wantan me. i watched this chinese food tv programme OMG gile sedap mee dia of course daging babi harus ada maka aku pendamkan sajee. paling sedap boleh makan pun dekat the chicken rice shop :(

anyway, sudah lama layan buku ini tapi tak habis-habis. like i said to aiffa, aku pentingkan ketebalan buku dan harga yang berpatutan supaya aku habis baca lambat. kalau tak kerja aku nak membeli buku baru saje.

dan aku rasa komputer aku atas bantal renda ni dah macam hantaran pulak. ngehe..


and yey! besok (or hari ini) rancangan mahu pergi ke pd. hpefully tak jem. macam tak bersemangat nak buat ape-ape tapi semangat nak tengok video clip britney spears tengah nyanyi lagu circuss. apehal tah!

da!

*entry memang random gile..

No comments:

Post a Comment