Wednesday, February 17, 2010

new favourite: A&W

see that? all american food. seems that i'm supporting america after all..

sekarang sudah tidak pandang sama itu mCd and KfC. sometimes rasa ingin 'puke puke and gag' bila lihat lambang saje pon. anyways, sudah bosan dengan ayam goreng, bubur nasi, burger even the prosperity burger pun sudah boleh tengok saje. mungkin kena berpuasa dalam waktu yang lama untuk makanan segera yang common itu sebelum boleh makan semula.

walaupun A&W adalah tidak seglemer dulu, ramai juga yang datang (dari ape yang aku tengok). even tak banyak outlet kat seluruh malaysia A&W memang best woh sebab ada air rootbeer campur aiskrim. seddap weh! and curly fries serious tak payah mengada-ngada nak tunggu sampai chinese new year untuk rase curly fries kat mcde.. anyway aku dulu memang paranoid tak reti nak rasa makanan lain unless ade orang sudi memperkenalkan aku makanan baru tersebut, here, thanks kepada encik boifren lagi sebab dia yang perkenalkanya..hehe..seb baik dia suka gak..

sekarang tak main sangat kate;

"eh, jom kita makan mcd!"

sekarang kate;

"jom kita pergi A&W!"

hehe.. i looooike...!

No comments:

Post a Comment