Friday, February 12, 2010

limau lai laaa

i opened the fridge and saw cute little limau siap ada tangkai lagi. so cute! bila aku makan tak rasa was was (aku takut masam) sebab semuanya manis manis buah oh sedapnya!

this weekend, cadang-cadang nak jalan-jalan kat semua shopping complex sebab nak tengok decoration chinese new year. hari tu pergi one utama new wing kucing tu tak siap lagi. mid valey hatri tu pergi pun semua orang berkerumun sebab nak tengok akrobatik jadi tak dapat nak tengok decoration ittew. agak-agak this chinese new year jalan kl akan kosong tak?

*paling suka kl jika tidak jem, sakit kaki nak balance clutch and engine and brake bile kl jem jem ni. dah la jem yang ntah apa-apa.... wargh!

No comments:

Post a Comment