Sunday, February 21, 2010

kucing panggil mari suruh tengok valentines day

dah cakap nak tengok decoration chinese new year dekat one utama. ha tengok? dah nak dekat chap goh meh baru nak pergi lihat. comel sangat kucing tu panggil mari mari mari, lai lai lai.....siap pakai cincin lagi..

anyway, itu semalam pergi tengok valentines day. heret encik boyfriend tengok sekali. nak tegnok wolfman kawan dia kata tak best, nak tengok the lightning thieft dah tengok rabu lepas (i memang kaki wayang - if ada orang belanje :P). jadi macam betul ke nak tengok valentines day? nannti muntah darah kerana terlampau jiwang nangis pulak ni? betul ke?

aku kalau nak tengok romantic comedy kat panggung memang jarang sikit. selalunya aku ajak kak ana the presenter untuk tonton sekali sebab beliau juga kaki wayang dan boleh seret tengok sekali. last time tengok the ugly truth. before that the shopaholic tu. yang lain-lain ambil dari sumber yang boleh dipercayai (ikram - hehe) kaki download cerita. jadi aku hanya ambil dari beliau dan tonton dan drool depan pc sambil layan jiwang..

pendek kate; i takkan ajak boyfriend i pergi tengok romantis comedi punye cerita sebab takut dia menderita..!

ok..ok dah jauh ni. back to valentines day punye cerita. yang kelakar, encik boyfriend tak senang duduk sebab dia nak concentrate dekat cerita. dia nak fahamkan betul betul sebab dia macam confuse and dia asyik tanya eh, yang ni siapa? yang ni yang mana? apesal dengan pompuan tu?(he's not really familiar with the actors so, its a bit confusing).. haha comel.. macam biasa lepas tengok sambil jalan ke luar panggung terus tanya best tak cerita tu lepas tu boleh dia kata

best!

sekarang baru ku tahu, lepas ni cerita romantic comedy yang berbaloi tengok harus heret dia pergi dia siap kata nak tengok lagi sekali sebab nak fahamkan cerita...terpaksa kata dia comel lagi sekali kat sini (jangan muntah melihat aku begini..)

aku tak kata mesti pergi tonton, sebab tak lama lagi keluar jugak dalam dvd atau sesiapa saje akan download. sebab aku kadang-kadang rasa agak rugi sebab cerita macam ni tak ada apa yang perlu dikagumkan, but honestly secara keseluruhan cerita ini memang besh arh! i like..

* personal comment about taylor swift? kelakarla adek berlakon.. adek harus jadi watak yang nerdy-nerdy sikit baru seswaiii kot..

4 comments:

  1. huhuhuuhu bf ku sanggup memilih wolfman yg bosan tuh dari cite valentines tu.. hehe salam singgah~!!

    ReplyDelete
  2. bella, huhu takpe. heret je dia pergi tengok. mane tau dia sukka jgak..takdelah typical love story..ade ups and down jugak..anyway., thanks a lot singgah!

    ReplyDelete