Sunday, February 14, 2010

featuring the 'kaki' and the 'him'..

trip to pd itu jadi ye! J.A.D.I walaupun bangun pukul 11 lepas tu telefon encik boifren tak angkat-angkat bukan semalam janji nak pergi pukul 9 ke hah? tapi nasib baik gigih jugak nak pergi walaupun dah pukul 1 lebih. bagus jugak petang tu boleh berjemba-jemba. kalau pergi pagi, tengahari sudah perlu pulang sebab panas kannn...tapi memang panas betul sebab bertolak sampai pukul 4.30pm terima kasih kepada jam yang teruk, terpaksa lalu jalan dalam bukan highway. terpaksa bergantung kepada google map dalam henfon. terpaksa bayar bil telefon mahal sikit sebab surf melalui henfon. and by the way, i yang memandu persona ittew clap to myslef sebab tak pernah bawak kereta besar. first time hokeh! siap lalu jalan lame dah dah hentikan riak.

*anyway, gong xi fa chai to all who celebrates chinese new year. gong xi gong xi gong xi ni ya!

No comments:

Post a Comment