Thursday, February 4, 2010

card comel, cup cake comel dan hadiah comel

bangun je excited nak menghadap hari muka. bila tak pegang gunting, tu yang rasa down gile tuh! i should do this more often kan?

would you catch me if i fall for you?

sometimes i wish i was a little kid again..skinned knees are easier to heal than broken heart..

this is so dem true!

1 jam pertama setiap pagi adalah penentu kepada keseluruhan hidup kita dalam sehari.

my words of the day..

this is the cute cupcake, and the cute gift box. hasil hari ini: not bad for a beginner...

i made a box for my cards. tapi eleh, terkecik pulak maka muat isi yang kecik-kecik je. ape arh! besok aku terpaksa buat yang lain. huhu..

anyway, semua wordings tu bukan aku yang reka ohkay, those are inside my pc already entah aku pun tak ingat ambil di mana. so credit to them ye..not me..heh..

buhbai!

No comments:

Post a Comment