Thursday, February 4, 2010

art stuff

sebab tidak ada kerja mahu buat dan sangat banyak masa untuk tonton csi setiap hari, makan sepanjang waktu dan ke jusco sesuka hati jadi buat ini untuk mengisi masa lapang;

yey, happy bufdae!

and congratulation!

terima kasih..

awwww...saya sayang awak..


hehe, ini memang personal ye, o biase die nak tunjuk jugak.

semua di atas adalah bersaiz seperti namecard. jadi, kalau bufdae encik boifren, boleh i selit dalam poket baju dia saje..heh, gatal..


ini yang comel-comel

belakang dia boleh tulis i love u ke, i hate u ke, i nak makan kentang goreng dengan u ke..

yang comel-comel ni saiz separuh dari namecard. jadi boleh letak dalam kotak zinger burger bila kekasih bukak kotak nak makan burger macam eh? ada notes 'i chenta u' sambil ada sememeh sayur dengan mayonise terlekat dekat kad.


sebab artsy kulitmanggis cantik-cantik jadi nak memilikinya jua tapi tak mampu (actually mampu just ask and buy from her). tapi sebab saje nak suka-suka try test untuk diri sendiri. tapi seriously kulitmanggis memang superb art i akan cuba untuk miliki 1 nanti tulis nama i dengan encik boyfriend kasi cantik-cantik.

terima kasih. gila hardcore tulisan..

ini wajib ada..heh..

dah, habis cerita. besok sambung buat lagi kasi hilang boring..huhu..

2 comments:

  1. berinspirasi dari kawan aku rupenye... si melan tu mase blajo x nampak bakat dia. Lps blaja br dia tunjuk bakat. Tp dia mmg talented..

    ReplyDelete
  2. yup yup..art dia sangat superb aku suke..! she's my idole dah sekarang..hehe..

    ReplyDelete