Sunday, February 21, 2010

all mommy to be .. BEHOLD!

sedang aku tengah menonton you tube secara ilmiah, aku terjumpa ini..! oh, aku sangat teruja gila rasa ngilu semua ada. aku selalu terlupa yang dekat sini juga boleh menimba ilmu. apa yang aku cari kat sini asyik video klip lagu terkini saje..

and aku tidak boleh imagine hal yang sebenar! korang boleh imagine ke? even the doctors couldn't see this kind of view. tengok dari luar je (rasanyalah). this clip is awesome! all mommy to be jangan takut ye.. kuasa Tuhan weh! kuasa Tuhan...Subhanallah!

sekarang tolong rasa kagum.

now i know why i love science so much..it's about to discover the power of God..jadi tak perlu rasa sedih, kecewa, because the basic things of learning BIOLOGy is to learn God's beautiful creations.

penat, ngantok, bai...

n not to forget..THANKS A LOT MOM! i'm sure that was really painfull..

*i got an interview..please pray for me please....

2 comments:

  1. auw...auw...sakitnye...nervous nih..10 weeks to goooo

    ReplyDelete
  2. jangan nervous...jangan nervous..:)

    ReplyDelete