Monday, January 11, 2010

orang memandang rendah kau memang sakit hati woh!

ape? salahke aku tak kerja lagi dan tidak mempunyai working experience dalam resume aku ?(tapi at least aku pernah kerja jusco jual barang mainan). salah ke kalau aku kata aku bukan tak mahu kerja tapi sekarang aku mahu tumpukan perhatian pada thesis aku 100%? salah ke kalau kereta aku tu sebenarnya downpayment bapak aku yang bayar dan bulan-bulan aku jugak yang bayar? salah ke?

kalau nak banding aku dan dia, dia lagi bagus dia lagi cantik dia lagi sopan dia lagi harum dia lagi wangi berbanding AKU, dah diam. jangan cakap semua itu depan aku aku tak mau dengar. mungkin orang yang sedang PMS macam aku memang perangai macam ni. aku mengaku 'AKU PERANGAI BURUK' tapi yang lain aku tak nak dengar sebab nanti aku sedih. penat aku bina self esteem aku kasi otak ni fikir benda-benda positif kasi diri sendiri rasa yakin kasi diri sendiri berlagak macam diva dan senang-senang juga kau kasi runtuh semua tu..no way man..

aku rasa nak nangis sekarang..

*oh ya, aku mungkin pms, perkara kecik pun aku anggap besar dah sekarang. jadi jangan kacau aku buat seminggu dua ni..

3 comments:

  1. Xpayah Layan org YG menyaKItkan ati Camtu..JElez R tu...LEks Jue..LEks

    ReplyDelete
  2. haha, thanks sima.
    betul kan?dorang jeles kan? kan?kan? hehe..

    ReplyDelete
  3. memgla ajue...diorang xle terima ko Lebey dapat perhatian...haha...wat derk jek

    ReplyDelete