Sunday, January 24, 2010

layout baru

perasaan tak your's truly ini selalu tukar-tukar layout? actualy yours truly ini berada dalam fasa tak tetap pendirian maka tolong maafkan.

aku asyik busan dengan heading yang direka sendiri dan tengok kemudahan layout yang disediakan pun hati tak berkenan (bila tengok layout blog orang lain cantek pulak). tunggula, nanti aku tukar lagi sampai aku puas hati.

yours truly.

2 comments:

  1. wei babe..asyik layout baru je...
    ajar la aku.. xpon, buat kan aku..
    hahahahah...

    thnx babe bagi aku semangat..aku buat keje aku btol2..
    heheheh

    org johor kena berkabung seminggu..hukhukhukhuk

    ReplyDelete
  2. kau harus hormat pada sultan kau.jadi berkabunglah..

    o yap, layout baru aku baru belajar. jadi sangat beginner aku ini..hehe

    ReplyDelete