Friday, December 25, 2009

cerita sikit-sikit - langkawi



masih dalam mood tak mahu buat kerja.
rupanya hari isnin ari tu, beria stay up sampai pagi untuk tulis lebih kurang 3 muka surat termasuk 3-4 gambar untuk thesis, itu adalah petanda untuk sepelet selama beberapa hari. never mind, i lost my glasses so that can be a reason for me to not writin and concenntrating. nanti kepala pening pulak.
by the way, trip to langkawi was okay.. tidak boleh menandingi pangkor and perhentian for sure..now i learned something that bile bercuti dengan keluarga, saya tidak boleh naik boat laju pergi eagle feeding atau cave watching dan memancing. juga tidak berpeluang untuk naik banana boat atau pergi snokerling di laut lepas, fish feeding juga jangan harap. ye, sebab adalah percutian keluarga, adik beradik tak ramai, jadi bila mahu beraktiviti adventures begitu perlukan lebih ramai ahli. bukan saya dan adik sahaja. jadi aktiviti menarik hanyalah lawatan (macam lawatan sambil belajar) dan yang paling best pun hanyalah pergi tengok pemandangan menarik dari gunung mat chinchang setinggi 710 meter dari aras laut, bukan mendaki, tapi naik kereta kabel sahaja. and went to underwaterworld (tengok jugak) and beautiful beaches (tak mandi pun)..and animal feeding..but overall, it was okay..

No comments:

Post a Comment