Thursday, November 19, 2009

nasi lemak pukul 9 makan pukul 5



bila rasa nak nangis, apa perlu buat? masa sekolah time form 1 mula-mula masuk asrama kawan-kawan ajar kalau nak nangis, time mandi paling sesuai. bukak shower then nangislah kau puas-puas..tapi jangan nangis wuwuwuuuu yang beria tu, nanti kantoi pulak yang kau tidak kental...

tapi bila dah besar macam ni, macam susah nak nangis. dulu nangis sebab rindu tv kat rumah. sekarang tv dah tak heran nak nangis pasal apa lagi tah. dulu nangis sebab sakit sekarang immune system sangat hebat (ceh hebat ke?) maka sekarang jarang nangis kerana jarang sakit. kalau sakit pun takdelah sakit sampai nak nangis.. dulu nangis sebab mak marah sangat dasyat lalu tersedu-sedu tekup muka kat bantal sampai basah bantal sekarang mak pun dah malas nak marah kau dah besar, buat lah apa yang betul..

nangis dulu ngan nangis sekarang pun dah lain..nangis dulu ada lagu sekarang nangis sok sek sok sek je ek..

bukan sebab saya makan nasi lemak yang dibeli pukul 9 tadi n baru makan pukul 5 - bukan sebab tu nak nangis ke hapa..

tapi bila sendiri rasa nak nangis tapi tak boleh nangis tu yang paling seksa..

adoyai....

No comments:

Post a Comment