Wednesday, November 4, 2009

i like the old cleo

masa dulu-dulu sangat devoted pada cleo yang lama. maksud cleo yang lama adalah cleo masa tahun 2008, 2007, 2006, 2005 dan sebelum-sebelumnya. bila first keluar mini cleo masa jan 2009, terus teruja dan ingin memiliki. terus beli dan jatuh cinta buat kali ke lapan belas. tapi bila selak, adeh sedih pulak isi sudah semakin kurang la. jadi tunggu bulan berikutnya sebab mana tahu sebab dia kecik, maka isi pun mungkin kurang..

tengok tebal pun dah teruja-uja..

jadi bila tunggu bulan berikutnya isi tetap sama. tak puas baca sebab tak banyak isi. tebal pun dah tak berapa tebal dah tapi tetap beli jugak sebab dah addict sangat. maka tunggu sampai bulan lepas terus beli women's weekly atas alasan 'gua sudah dewasa'. plus, saya boleh belajar masak, belajar bela anak, belajar jadi mama vogue what so over.

see? even it teaches you how to play the family politics.

dan ternampak cleo lama-lama dulu ada yang tersimpan kat lab, ada yang simpan kat office, terus ambil balik dan baca balik dan riang balik. sebab i miss the old cleo. haish, i should send something yang feedback kat depan-depan majalah tu kan? so i boleh dapat gifts. eheh..

No comments:

Post a Comment