Monday, November 2, 2009

house keeping ya'll!

sebab sudah mahu pindah, jadi abah dan emak sudah suruh berkemas-kemas. jadi terpaksalah punggah segala bagai khazanah yang ada di dalam kotak di bawah katil. punggah punya punggah, terjumpalah segala khazanah lama seperti kertas-kertas merepek di bawah ini;

ini encik boifren yang bagi kerana terlalu cinta pada saya. eceh. i want to spend my lifetime loving you okeh!ini adalah hasil seni sangat minat gila dengan marshall mathers aka eminem, lalu tulis lagu the kids untuk disemadikan. tulis ini masa tingkatan 5 dulu..


ini adalah hasil karya semasa matriks dulu. obviously adalah robot dari kulit album linkin park yang hebat. lalu lukis dan semadikan dalam poster untuk hari IT ke hapa tah dah tak ingat. gila gempak lukisan itu kerana kepala otak group semua kreatif maka lukis dua robot yang sedang berlawan siap ade bumi kat tengah.


ini adalah saat-saat menjiwangkan diri. sambil bosan sambil rindu maka lukis perkara yang bukan-bukan. terus lekat kat softboard bilik..


ini juga hasil yang boleh kata membanggakan juge kerana hasil dari kelendar lama, potong-potong, lekas-lekat maka jadilah jadual kelas. yang rompong itu sudah tercabut..maklumlah, jadual masa second year dulu..No comments:

Post a Comment