Thursday, October 8, 2009

lepas ni kita jenjalan lagi ye khalisah!

ok lah..ok lah..u buat macam mana rupa pun khalisah tetaplah awak tu comel kan..so makcik zura pun macam redha je sebab awak comel sangat..tapi khalisah baiknye sikit pun tak 'eehk'..sebab seronok jalan ye..makcik-makcik ni je yang over excited tengok taman tasik mutiara rini tu cantik pulak..


mama khalisah (berbaju biru - oh; nama: kak sam) dan bukan mama khalisah (nama: kak ana) juga tidak melepaskan peluang untuk berposing bersama khalisah menggunakan kamera makcik (ceh perlu mention ke?). idea nak bawak khalisah jenjalan petang rabu ni adalah idea makcik dan kak ana bersama sebab kami faham, khalisah suka jalan kan, kan? makcik pun suka jalan juge so makcik tak heran kalau kena angkat stroller khalisah sebab nak lintas longkang..

makcik ni bukannye ape, makcik saje nak tau tips-tips menjaga baby macm khalisah ni. maklumla just in case kan.. makcik ni bukan muda lagi (tapi hati muda) tapi makcik kira hebatlah sebab makcik pandai tolak stroller..kira ok laa tu..

dah la..makcik penat pulak..babai...

No comments:

Post a Comment