Saturday, October 24, 2009

fashionable enough!

i just like like love love like this blog.

even it's from foreign country that i totally blank to read the words there, thank God it has translation (which has been added just recently). honestly, i do like fashion but i'm not fashionable enough. i like to dress up but i have limitations to do so. so i just watch watch browse drool over those tight jeans, platform heels and dress and and leather jackets and accessories.



here



it is great to have a great body to fit in those skinny jeans eh? and it is great to live in a country that we can wear layering dress and blouse. sometimes i feel stupid wearing that black tight top underneath a short sleeve (or sleeveles) shirt because seriously, cuaca sangat panas okeh!. but it really doesnt matter because the important thing is, i can wear that cute short sleeves t-shirt yang ada gambar perempuan pegang bunga (apakah?). and they come in a cheap price too. seriously, rasa nak muntah tengok harga baju kotak long sleeves sampai rm80++..gua tak berduit..
and the other thing about being fashionable is dare to try new things. macam tiba-tiba keluar jeggings macam ni; adakah patut untuk saya cuba? adakah? (and seriously, tak patut sebenarnya because it'll make my butt looks HUGE! and its very WEIRD! and it kind of tight sangat kan?). and those levi's curve yang sedari tahun lepas dok drooling tengok, nak, ingin, mahu beli dan pakai tetapi masih simpan duit and fikir berbaloi kah? kah? sebab saya akan pakai kah?


the word jeggings does exist

arggh! menjadi perempuan memang sangat tensi..dan saya yang selalu terpengaruh dengan iklan dalam majalah yang cantik-cantik pakai baju kemeja kaler putih, lalu sangat ingin dan terus pergi beli. tapi bila beli kena kat badan terus tidak padan. maka jika tidak kena dengan mata sendiri tengok apekah saya akan jadi manusia biasa dan tidak body conscious bila memakai ini? terus simpan dalam almari tak mahu pakai dah dan tunggu masa untuk alter atau modified tak tahu bile. oh! i want to be brave to try those things sebelum menjadi tua~!


so, tak pelah. mungkin perlu redha and terus menatap (atau meratap) melihat jaket kulit yang sangat padan dengan dia tetapi tidak dengan saya. dan sekarang i really-really like this one shirt and long cardigan that i just bought last few weeks. serperti ingin memakai sewaktu tidur. and i really-really want to do a massive makeover to my 'almari besi' so that i don't puke and gag when i see the same old thing which i didn't wear but i still keep it 'just in case'..

No comments:

Post a Comment