Thursday, September 10, 2009

si moody mahu bicara



konon letak gambar bunga nak kasi semangat pulih dan kurang sifat moody.

mungkin sebab bunga tahi ayam tu yang tak jalan kot..saya masih lagi dalam mode enthusiastic merundum what ever..

sepagi tadi riang ria teramat sangat! entah kenapa mungkin ada sebab lain. namun dispoil oleh seseorang..

event berlaku di kala sedang cuba (dan berjaya) mengambil tandatangan supervisor pertama.

"dr K ada contact kamu?" dr K adalah supervisor ketiga merangkap mama angkat.

"tak" sebab saya tak ada progress, maka tak tahu nak email apa sama beliau, dan saya pun sekarang ala-ala berfoya-foya tanpa arah.

"bulan oktober ni dia nak datang"

GULP!

teruS mengatakan TIDAAAAAAAK!

terus muka berubah background ada halilintar hujan turun dengan lebatnya, hati sudah nangis.

cis, habislah beta..

cis, sebab sem ini sudah sem akhir..

cis, apa yang harus beta lakukan?!

cis, cis, cis...

lepas tu boleh pulak bloghopping sambil drooling tengok orang kat oversea jalan-jalan sekitar rome, london all around europe dengan hubby kesayangan..

dan sedang sambung belajar juga..

dan sambung phd pulak tu (umur sebaya)..

dan kaya..

dan ada gambar lawa..

terus bertambah stress diri ini taknak tengok tapi nak tengok jugak!
terus kata kat diri sendiri bila nak habis belajar ni? bila nak settle down ni? bile boleh sambung phd kat oversea ni?

seriously, sudah banyak harapan palsu yang telah diberikan kepada emak dan abah dan encik boyfriend..padahal masa depan masih kabur dan sibuk menulis blog..

anyway, perlu habiskan ini..saje nak kasi hilang tekanan..

No comments:

Post a Comment