Thursday, August 13, 2009

vanue: pantai kelanang, selangor

on the way balik dari banting (kenduri kawen mulan 3 mingu lepas - baru nak citer) gi singgah morib. tapi morib huduh dah jadi tempat karaoke and ada taman permainan kawasan tak cantik busuk ada juga yang mandi kat pantai tu (ergh) - banyak pulak i kutuk..

however, nak kata jauh tak jauh jugak pantai kelanang ni dengan morib. tempat ni jadi tempat mancing and main layang-layang memang baik..untuk photography site pun memang sangat baik...muehehe..




malaysia memang cantek..

No comments:

Post a Comment