Wednesday, August 26, 2009

bila pandang dia, terus tidak keruan jadinya..

kamu orang semua pernah terkesima dengan orang-orang gorjes?

(what? tak habes lagi berkata-kata mengenai orang gorjes itu?) - nak buat macam mana saya obses..wtf..

i think, and i am surre orang-orang gorjes ada cerita menarik di sebalik kegorjesan mereka..
seperti

kisah cinta..

well, me myself tidak gorjes maka tidak ada kisah cinta menarik untuk dikongsi...

cuma encik boyfriend pernah meminjam motor membernye (bukan kapcai tapi rxz tzm i don know) bawak dari utm skudai ke ukm bangi kerana kisah cinta memekar marak tak hengat. on the way back motor rosak pulak..kesian dia..

and kesanggupan encik boyfriend hantar saya balik dari jb ke kl naik bas, lepas tu naik bas lagi balik ke jb..duit saya hanya ada rm48 kot masa tu cukup-cukup tambang bas untuk berdua...

and kesanggupan encik boyfriend stay seminggu di ukm bangi time saya tengah exam bagi memberi semangat (subjek kepelbagaian biologi punye marks adalah flying colours)..dan tersengguk-sengguk pagi itu sebab bas malam sengaja saya bawak jalan sekitar ukm bangi sementara tunggu raihan bangun nak kasi tumpang bilik..

and kesanggupan encik boyfriend membuat frame gambar katanya 'buat dengan penuh kasih sayang' dan letak gambar lukisan gorjes gile muka kami yang dilukis oleh mesen lukis di klcc (sekarang dah tak de)..

dan..

banyak lagi..

bila pandang dia terus sejuk hati jadinya..



1 comment:

  1. wah..terkesima kejap bace..cinta abes korang ni..hehheheh..

    ReplyDelete