Wednesday, July 22, 2009

oklah..oklah...i update blog i okay...

ceh! kau pahal ajuerah? seperti semua orang menunggu entry engkau..

tapi haruslah saya perasan macam semua baca dan ternanti-nanti entry baru..biar!biar saya nak perasan!

anyway, seminggu weh! seminggu dah tak hapdet ni..mood perhentian masih berlegar-legar di kepala macam slideshow, air biru jernih, batu karang cantik, nemo dalam sea anemone, naik boat laju...wargh!hentikan!hentikan!...gile malass nak buat kerja yang sepatutnya. sampai arbainah telefon kata mana poster tak hantar kat helmi ke? mamposs, memang terbang duit rm80 saya sebab sepatutnya poster itu boleh print secara percuma tapi sapa suruh tak hantar? sapa suruh? padan la dengan muka..

presentation slide pun tak siap lagi...

preparation untuk present this friday pun tak siap lagi..

note kecik pun takde..nanti nak cakap apa kat depan tu?

tapi marilah layan perhentian jap bolehka?










me and ina sedang menunjuk gamat..

my long lost friend..saadah, piah, yah, saya, yati and azmilia..

saya seronok dengan kowang semua..mengimbau nostalgialaa..

No comments:

Post a Comment