Saturday, July 4, 2009

my bufdae plans..

sudah seronok berpangkor malah bergambar juga.. masuk spek dalam beg, terima kasih sudah patah, merancang untuk trip seterusnya.

perhentian, here i come!

today is my bufdae, tidak ada perancangan plus, i'm sorang (nangis macam ni)..
but i tak kisah pun sebab all the bufdae wishes sangat mengahrukan hati dan menceriakan hari woh! and bufdae celebration yang dibuat dua hari lebih awal;


ada tulis zura-zura.blogspot tu tak tahan tuh!haha..

trimas bebudak lab! i love you all...

oh, have i tell you guys that me and my roommate adalah kembar lain tempat dan lain parents? haha, last year we celebrate together, this year maybe akan celebrate lagi..mungkin bbq macam hari tu? best-best (aparaa helmi gi ilangkan gamba bbq. penat i kipas ayam ittew..)

anyways...

perancangan untuk hari ini tidak banyak..first, bangun pagi dengan seksa kerana hidung tersumbat. juga semalam melihat kiri kanan bilik yang kosong, gila saya sangat lonely, memberi makan kepada mama ciaw (kucin) dan along, manja, tompok dan pengecut (anak ciaw).



hari ini sudah berjanji dengan fadila nak pergi tengok sima di kluang - sudah beranak dua dah kawan saya yang sorang ini. konon nak naik bas tapi gila i berlagak nak jugak bawak kereta (hei, balik malam okay. sangat bahaya nak naik teksi masuk kampus, lagipun takda siapa nak ambik i. alasan!).

boleh pulak meter jauh perjalanan sudah lebih 200km, perlu servis. so ingat nak pergi servis dan immediately bertolak ke kluang kot..

hopefully everything berjalan lancarr..

sebelum berpisah (cewah) saje nak tunjuk gambar pangkor supaya u all jeles tengok topi besar and sunnies vogue i ;P


oli sedang menunjukkan betapa banyaknya souvenir yang dibeli. manakala i hanya satu plastik merah saja..ok i tipu)

sila jeles! sila jeles sekarang!!

gambar kemeriahan pangkor yang lain akan diload kemudian..

No comments:

Post a Comment