Wednesday, July 22, 2009

haruslah bersemangat! kan start besok engkau kena pergi conference ittew..

hari ini member-member dari johore sudah gerak and sudah sampai kl dan mereka kini sedang bersuka ria menuju ke destinasi idaman masing-masing seperti sogo (sogo sale memang hebat weh! manekan tidak menjadi idaman hati). namun saya di sini sugul dan gugul (wujud perkataan gugul ke?) macam malaaasnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nak gerak ke mana-mana even rakan-rakan sebaya mengajak ronggeng rokiah..saya sudah puas jalan weh..

isnin pagi pukul 3 setelah pulang dari perhentian direct terus ke rumah azmilia dan tidur sana sampai pagi. pagi yang dingin lagi berkabus azmilia hantar kami-kami yang cuti di pagi isnin ni (saadah ina and me) ke PUTRA hah balek kau sendiri ke pangkal keluarga. pukul 11.30 macam tu sampai umah, kemas-kemas dan petang itu pukui dua seperti yang dijanjikan, i rembat sarung tangan sejuk tertulis sunway pyramid dan sarung kaki belangkuu..

we all pergi ice skating betapa tak penatnya kami (yah bawak kereta kami tukang perati dari tempat duduk belakang siap pakai seatbelt hokey....). that's why masih ada tenaga untuk skate pulak..



bukti..bukti..

the next day (iaitu semalam) berjanji dengan encik boyfriend untuk berjumpa. kami layan harry potter di mid valey. boleh tahanlaa cerita itu tapi mereka meng highlight kan kisah percintaan pulak..adelah busan sikit di situ..

so, kalau dah 5 hari berturut-turut orang kaki jalan macam saya ini sudah surrender..hari ni mahu duduk di rumah..miss home like crazy..but tomorrow, i NEED to go to this conference weh kat pwtc..waaaa...tak mau aa..nak excape leh? haha..anyway, life must go on..perlu bekerja bagi tidak memakan gaji buta..

sekian..

No comments:

Post a Comment