Friday, June 26, 2009

hah..........?mati...........?

blame me for not watching the news everyday and so malas to read those daily newspaper (kalau selak tengok hiburan, horoscope, interesting news and non-politic stuff). it's about a week kot tak tengok paper, last time was about amah diberi cuti satu hari seminggu (what the huh?).. itu saja..

Setelah pindah kolej baru bilik sempit tapi ceria (almari dan katil dan kerusi adalah warna kuning diraja okeh!) and radio arbainah sebagai pemecah sunyi pagi setiap hari, hari ini sepanjang jam bersiap nak menjalankan tanggungjawab sebagai seorang student (ceh!) lagu micheal jackson memecah gegendang telinga. and saya apakah mengapakah bagaimanakah, rupanya mati dah mr jackson ini..

or should i say meninggal? or should i say innalillah? is he really a muslim? and kami yang kurang berpengatahuan ini macam 'oh, let's see the pengebumian nanti.' (somebody tolong inform if he's really a muslim or not) ok, tak la berapa penting sebenarnya. whatever..

so, i fikir

senangnya Tuhan nak ambil nyawa ye. kalau betullah dia tu Muslim then terselamatlah dia (kot). if not, then hmm..


Michael Jackson, `King of Pop,' dead at 50

LOS ANGELES – Michael Jackson, the "King of Pop" who once moonwalked above the music world, died Thursday as he prepared for a comeback bid to vanquish nightmare years of sexual scandal and financial calamity. He was 50.

source

*tak minat pun michael tapi lagu dia nostalgic juga macam lagu p ramlee.

No comments:

Post a Comment