Thursday, March 19, 2009

i am..disenchanted



ok. semalam mungkin agak mabuk..
sebenarnya nak tulis will carry on, tertulis (atau silap tulis we'll carry on) nak tulis toro tertulis loro. hee, seb baik tak tulis lori but still gerard way punya nama tetap betul dan melekat di hati (walaupun cincin di jari manisnya itu masih bermain-main di minda sambil buat statement 'look at me!look at me! it means he's married!' cis, kuang hajau punya cincin...)

iye..demam my chemical romance masih terasa campur pening, campur perut tak stabil sakit kepala dua tiga hari sudah..ergh! saya benci sakit ok..oh gerard, silala datang ke Malaysia secara khususnya ke lab saya untuk membuat lab bersama-sama bagi memberi semangat yang jitu dan kental kepada saya..saya gerenti dengan adanya abang gerard di sini, saya pasti akan dapat result yang marvellous dan speechless sebab saya boleh berlagak sombong dengan rakan sebaya dengan menyatakan 'weh, aku buat lab nih dengan gerard way weh! how cool is that..' sambil buat lab juga dia boleh membantu dengan menyanyi lagu disenchanted kat telinga secara live dan akustik (saya tau saya over, tutup mulut)

sila lihat title entry memang terlintas langsung di kepala nak tulis tajuk tersebut tiba-tiba teringat tajuk album beyonce-- i am shasha fierce. saya tidak bermaksud nak meniru tapi obviously i am..disenchated adalah lebih sedap disebut dari i am shasha fierce. come on, shasha fierce? geli-geli perut saya menari lagu shakira. beyonce is a nice name oredy. dengar cerita shasha fierce is another side of her..erk? apa-apa ajalah kau B. saya tetap suka lagu single ladies kamu...(namun lagu if i were a boy sangat menyakitkan telinga).

okay, sudah merepek meraban lebih ni.

semalam saya mendapat perkhabaran sedih dari emak i love u so much. beliau telah memberi bobo dan tedy (2 ekor anak kucing yang besar macam ghimau) kepada orang lain seekor kepada puan datin yang macam tak ikhlas nak ambil tapi ambil juga sebab anak beliau yang beria-ria nak, dan seekor lagi kepada kawan emak yang memang menyarankan untuk tidak dihantar ke SPCA. sedih siut, gua cakap luu..dah nak tumpah ayaq mata bila dengar emak bercerita mengenai 'adoption of those little (but huge) kitties'. dengan rasminya penyebab homesick sudah tiada. tapi bersyukurlah juga at least rumah puan datin dan kawan emak itu besar (nak dibandingkan rumah saya si miskin yang kecik lagi sempit). hopefully mereka dapat menjaga kedua-duanya dengan baik sebab mereka berdua memang baik (isk mahu nangis ni)..

well...

life must go on..there are lots of lots of things to do..mahu habiskan master, mahu sambung phD (jika berkemampuan) mahu kahwin (jika ada orang yang sudi) mahu menjadi orang tua yang gembira, mahu menghapus dosa dan mahu mati dengan aman.

let's do it bebeh!

-gambar hitam putih sangat nostalgik......kan?

1 comment:

  1. If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete