Tuesday, February 3, 2009

satu hari kat sini..

selalu dan setiap hari, bawak kereta mendaki bukit ke chem. nat. rec. eng. fac..-->saya reka sendiri nama itu..sedap heh?
hari ini pun sama..agak tengahari. pukul 11.30 baru sampai..
aik?banyak kereta pulak nih?
ada function ape?
ok, park depan kereta kak siti laa..
oraet, angkut beg, angkut paper bag, angkut bag laptop -->banyak pulak beg saya..
masuk post grad room, kak siti ada, kak ana ada, ikram, hassan - kak atul, kak dihah dalam lab..
park beg kat tempat kak mir-->dia takdak...
letak segala macam mak nenek punye barang untuk buat lab dalam water bath..
okeh...
lepak di bilik post grad sampai sekarang..maen tenet, bukak fwenster, bukak mail -->guna pc kak sam-->die takde gak..
sembang2-huha2-makan limau...
sambil..
tunggu turn guna hood..

*dah biasa dah macam ni..seronok kan?:)

No comments:

Post a Comment