Thursday, February 5, 2009

walking down memory lane




























aini! aku amek pic ni letak sini boley aaa..



saya tak menyangka setelah 10 tahun berlalu,
seorang rakan sebaya yang dah lama hilang tah ke mana telah menegur saya..
saya bukak page die, TADAA!
satu pic yang sangat mengimbau kenangan..
10 tahun yang lalu..
form 3 1999..3 umar..
dan saya tak sangka yang kawan saya seorang ini
menjadi seorang penulis berjaye..
sebab saya ingat lagi, kitorang sangat suke menulis novel sendiri dalam buku latihan..
berbuku-buku..ada yang 2 buku, 3 buku...
tak payah susah-susah beli novel..
kitorang ada otak-otak kretif kat sini yang memang terer tulis novel..

saye memang penggemar novel.
saya ade jugelaa tulis tapi tak hebat macam orang lain..
saya pernah buat satu cerita dah sampai 3 buku latihan..
pinjam kat orang, and orang itu menghilangkan buku saya (or menyimpan untuk mencilok idea saya)
HuhUhHuhUH..doesn't matter..itu adalah kisah lama..
anyway, thanks to aini for bringing back those memories..
memandangkan saya ini ada sedikit short kat kapala, ada seket memory loss (sebab telan banyak serbuk meggi), those kind of reminders really made my day..

hmm, i remember time matriks dulu, azza-die selalu kate "jue a ingat tak mase time sekolah bla bla bla..." and saya macam "huh?ade eh?bile?"---Blur..sian sama ko azza..heheh..terus dapat title 'amnesiala ko neh!'

No comments:

Post a Comment