Sunday, December 28, 2008

saya hangen...

erm, entry ini adalah entry hangen dari saya izinkan saya menggunakan kata ganti diri 'aku' bagi merealkan lagi tahap kehangenan saya itu yee...


















today is 28th.
students semua dah terhegeh-hegeh balik asrama..
angkut-angkut bag, sapu-sapu bilik, ketok-ketok karpet..

aku hangenla tengok dorang neh!
sebab?
~habuk terbang-terbang (ape dorang neh tak reti nak kutip habok masok dalam tong sampah ke?-main sepah kat koridor...), manusia dah mula bersepah-sepah di sekitar kawasan, toilet dah mula jijik sebab si tolol-tolol ini sangat bongek tak reti nak jaga kebersihan..parking dah stat nak penoh, n tempat lepak aku kat hotspot itu telah dirembat orang...bongek!

hangen...

niat suci murni aku nak tukar bilik pon tak tercapai...
aku tanya dengan sopan, apakah kata mereka....

"kita reserve bilik tu untuk pengambilan kedua nanti. kalau nak bilik lain kena tunggu tengah bulan 1.."

HOTAK DIA!

sebab aku rasa cam bodoh kat situ, aku senyum jugak dan mengomplain kater yang bilik aku tu tersangatlah dekatnye dengan itu bilik tempat lepak jantan keberet jkm...dan tempat dating mamat dan minah jkm jgak...

tempat dorang gelak-gelak..
makan-makan...
senyum-senyum...

bodoh!

konon kater kolej pompuan..
pehal lak nak mengganggu ketenteraman pompuan-pompuan kat aras aku tu (termasok aku) wahai jantan keberet!
serabot aku duduk kat stu..
lagi serabut dari dudok kolej campor..
tak paham aku...

bodoh lagi!

siap aa, kalau lagi 2 minggu (aku sedang menghitong hari) die taknak bagi aku bilik lain, aku nak bakar kolej cekik darah tersebot!

sekian terima kasih....

-saya ingat nak post pasai hal ehwal saya semalam (semalam sangat best)..tapi sebab hari ni, spoil habes hari gembira saya.

No comments:

Post a Comment