Thursday, November 27, 2008

credit to mr helmi...

today i really NEED to finish up my proposal report..
sedang berusaha salin menyalin dan 'copy paste mengcopy paste' tiba-tiba Encik Helmi muncul di depan pintu..

Haaaa!

saya pon berkata: Encik Helmi camana nak add nuffnang kat blog?

encik Helmi pulak kate: alaa senang je....

die pon ajar dari step 1 sampai step last...saya pon sangat suka sebab saya memang buta blog - tapi still nak berblog jugak dan sedang belajar neh...! dan akhirnya saya pon ada nuffnang gak cam blog laen..yey!-tapi blog saya memang la tak glemer macam blog laen...

ganbate!

hihi--sambung balik kerja..

No comments:

Post a Comment