Saturday, November 29, 2008

a short one...

i still got 15 minutes to play around here..
after this i need to go to the lab..
there are loads of delayed work waiting for me there...
and i need to finish that as soon as possible because my encik boyfriend will be coming today!
hoorray!----leh gi sopping...yeyey...


-megasale sudah mule..now, they are using the word saving sale instead of megasale..hahah! saya rasa maksud tersiratnya adalah berbelanja dengan cermat...boleh cermat kah saya?:)

Thursday, November 27, 2008

credit to mr helmi...

today i really NEED to finish up my proposal report..
sedang berusaha salin menyalin dan 'copy paste mengcopy paste' tiba-tiba Encik Helmi muncul di depan pintu..

Haaaa!

saya pon berkata: Encik Helmi camana nak add nuffnang kat blog?

encik Helmi pulak kate: alaa senang je....

die pon ajar dari step 1 sampai step last...saya pon sangat suka sebab saya memang buta blog - tapi still nak berblog jugak dan sedang belajar neh...! dan akhirnya saya pon ada nuffnang gak cam blog laen..yey!-tapi blog saya memang la tak glemer macam blog laen...

ganbate!

hihi--sambung balik kerja..

Wednesday, November 26, 2008

ada persona kah saya?

i checked my mail then wala! ur personality ---perkara itu sangat menarik mata saya! sebenarnya this whole personality things ini memang saya suka. so saya copy and paste di sini. saya juga tak berapa pasti apa jenis orang saya ini... so, saje je just want to make sure...

by name:
Does your name begin with: N?
You are emotional and intense. ---hmm,that's why ada moodswings kot..When involved in a relationship, you throw your entire being into it. btol!btol! Nothing stops you; there are no holds barred.--yeargh! You are all consuming and crave someone who is equally passionate and intense.-- btol jugak.. You believe in total freedom. You are willing to try anything and everything.--sangat betol jugak! Your supply of energy is inexhaustible.--tapi selalu ngantok.. You want to be pampered and know how to pamper your mate.--erk?do not know about that. You also enjoy mothering your mate. --yang ini tidak yee..You often have the greatest love affairs all by yourself, in your head.-- not sure bout this... You are very imaginative.--btol!


by month:
JULY
*Fun to be with -- yeke?not sure.. *Secretive -- not really that secretive ye..*Difficult to fathom and to be understood --yess, can be soo unpredictable..*Quiet unless excited or tensed --iyer kot..*Takes pride in oneself -- erm.. *Has reputation --ermm...*Easily consoled --yekot...hehe*Honest -- i'm honest?hihi.. *Concern about people's feelings --but do not know how to show it..*Tactful *Friendly *Approachable --waah!puji saya laa!! *Very emotional --sudah dua kali kata saya emo ok..hehe.. *Temperamental and unpredictable -- haa, kan dah kata tadi! *Moody and easily hurt --betul lagi di situ!..*Witty and starkly *Sentimental--? *Not revengeful --this one yes..:) *Forgiving but never forgets *Dislike nonsensical and unnecessary things -- yeah!*Guides others physically and mentally -- i think so..*Sensitive and forms impressions carefully *Caring and loving -- i love my family friends and adan bobo and teddy...:)*Treats others equally - yup! *Strong sense of sympathy - iye..*Wary and sharp *Judge people through observations --whoaa,,this one sangat betoi oo.. *Hardworking -- hehe *No difficulties in studying -- i hope so.. *Loves to be alone --sometimes*Always broods about the past and the old friends -- ya!ya!sangat selaloo buat perkara ini!*Likes to be quiet -- not really..heh.*Homely person -- oh this one is a big NO*Waits for friends -- yeess *Never looks for friends -- yess *Not aggressive unless provoked -- yuppy!*Prone to having stomach and dieting problems -- boleh kater ader jugak laa problem ini..*Loves to be loved *Easily hurt but takes long to recover -- hmm,,, takdelaa pulak! *Overly concerned -- tidak jugak..hehe*Puts in effort in work.


by date:
june25-july4
its red!
cute and lovable type, you are picky but always in love...and like to be loved frsh and cheerful, but can be moody at times. capable with people, nice, soft and that can love you for the way you are. likes people that are easy to talk to and can make you feel comfortable.


--all these are good for people like me, yang sedang mencari hala tuju..heh..

Tuesday, November 25, 2008

what's up doc? a.k.a per cer doc?


asal tertekan je tulis...
asal tertekan je tulis..
wahahaha..boleh quote "writing is the best stress medicine"
sesuaikah??hmm, tak berapa kot..buruk bebenor bunyinya..
so this morning, saya pergi awal ke tempat pekerjaan saya (yey!)
dengan semangatnya untuk mengetahui apakah respond yang diberi oleh sv saya.--semalam saya email segala report kepada beliau.
selalunya, kata-kata puji-pujian akan diberikan kepada saya kerana hasil kerja saya yang halus dan molek ituh...muahhaha...
lalu, saya pun bukak mail saya dengan penuh rasa suspen, pujian jenis apakah lagi yang disumbangkan kepada saya..
namun apakan daya, bukan!
argh!!!tidak!! tidak ada kata pujian walau sekelumit pon..
lagi die komen banyak adalaa..!
huhuhuhu..kesedihan pon membadai jiwa ini..(membadai?)
well, doc. u ask me to do this and that, and i did exactly everything u asked me to do...
but the next mail, story lain pulak..
per cer?
adoi...poning kepalo den ni haaa...


p/s:rakan-rakan...buat master sangat susah yee...

Friday, November 21, 2008

pola tidor tak stabil...


isnin
tido: 2 am
bangon: 8.30 am
keadaan diri: penat, ngantok!----berjalan agak terhoyong hayang...

selasa
tido: 2.30 am
bangon: 9 am
keadaan diri: bersemangat waja *kerana minum nes ais tetapi bermuka hantu (imagine, dark circles under the eyes..a very dark one).

rabu
tido: 4.30 am
bangon: 9.30 am
keadaan diri: jalan sangat slow, tidak aggressive. petang, bersemangat! *kerana minum nes ais juge

khamis
tido: 3.30 am
bangon: 9 am
keadaan diri: menjalani hidup seperti manusia biasa..*nes ais lagi tetapi di pagi hari...

jumaat:
tido: 3.30 am
bangon: 9.30 am
keadaan diri: menahan mata. mengitung hari untuk pengsan di bilik...*nes ais super pekat. tapi dah tak berkesan mane...

hmmm...
saya kena tukar pola tidor saya supaya tidak jadi seperti mat lampir dan seangkatan dengannya...
saya juge tidak boleh bergantung kepada nes ais itu untuk menjadikan saya manusia normal..


-saya rasa saya bukan manusia normal..

Tuesday, November 18, 2008

wall E---saya ketinggalan zaman...











nowadays, saya banyak tengok cerita lama..
death race, hitman, batman, satc, kungfu panda...
semua itu cerita lama..
latest cerita lama saya tengok ialah wall E...
TERSANGATLAH COMELNYE dua ketul robot itu..
dan sangat kelakarnyee..menghiburkan hari saya 'gloomy' kepada hari yang gila kerana gelak sensorang...
mulut saya pulak tak habis-habis sebut ---wall e---eva----wall e---eva---
that robots' sound really-really cute...---wall e---eva--wall e---eva--directorrrr---
haha..


saya nak tengok madagascar lerr...bilalah agaknyer..hmm..
i like to move it move it....i like to move it move it...(sambil nari-nari)

Monday, November 17, 2008

saya telah jatuh....?

hihi...
this is just a short post...
tadi saya telah jatuh...
jatuh ....dari kereta...
bukan kereta saya jatuh ke hape...saya jatuh dari tempat duduk pemandu kereta..
jatuh ok!
kain saya tersangkut di handle tempat adjust seat kereta..
saksi kejadian adalah seorang mat bangla dan mesti die kesian tengok saya sebab rakyat melaysia seperti saya ini turun kereta pun boleh jatuh..(luka di kedua belah lutut)
huhuhuhuuuu...
tapi saya tetap macho dan lepas tu saya gelak sonsorag..
hahaha..klako la plak...

Thursday, November 13, 2008

a swollen eye...

no, i ain't gonna put my photos of my swollen eyes here. but it happens regularly rite now..maybe because of the bed sheet, or the room. i feel sick rite now and i don't have any intention to do any work...i think it means that i need to do the housekeeping as soon as possible. But i've already done it last week! blame your immune system..saya memang kuat allergik..hmmm..

i do some calculation last night. budget sana, budget sini, tolak sana, tolak sini and..yes, sudah tinggal habuk..admit that this month i spent a lot..pluss paying the hostel fee (itu yang membuatkan saya muflis di bulan ini). but its ok..saya perlu bertahan!--->(tapi ada dua kali sabtu lagi...huhuhuhuuuu).

i listened to this song entitled t-shirt just now. sangat best. and saya suka. tapi, adaka patut si pompuan ni campak jimmy choo die sebab rindu that someone!tak patut...tak patut... if u sick of that pairs, pleeeease you can give them to me!haha..

that's all for now...

Friday, November 7, 2008

i design..






































































this time i just wanna show you my design of baju kahwen for muslimah.
well, i'm not vera wang or bill keith, tapi, saya rasa why not, this is my blog, so i can post anything that i like and one of my childhood dream is to be a designer..so, per salahnye berangan-angan kan...


ps: i am soooo free rite now..best juge layan blog sampai pengsan neh...:P

maen tag-tag....

Starting time : 10.09 am

Name : azurah

Sister(s) : 1 orang saja..

Brother(s) : 1 orang jugak. i have a small family..

Shoe size : dulu saya pakai saiz 5 okay..setiap kasut di kedai saya boleh try. sekarang saiz 7-9 and i do not know whyy...huhuhu...

Height : 154cm

Where do you live : johor bharu

Have you ever been on a plane : yup..short distance only to kelantan, one hour flight...

Swam in the ocean : nope, saya takut mati di laut!wahaha..actually tidak pandai berenang yee..

Fallen asleep at school : my favorite subject..

Broken someone’s heart : not really sure...encik azmi seorang je kot...

Fell off your chair : hehe, this one, tak pernah...

Sat by the phone all night waiting for someone to call : huhu, selalu..yesterday pon sama...waiting for his call..but i didnt sat by the phone, i hold it..sampai tertido okay...huhuhu...

Saved e-mails : depends..

What is your room like : cozy, comfortable, got lots of dvds and megazine. tidak sanggup untuk meninggalkan bilik..(owh, banyak habuk tapi..need to swipe it of asap!)

What’s right beside you: a mouse...

What is the last thing you ate : cekodok buatan oli...

Ever had…Chicken pox : primary school...

Sore throat : yup! semestinya pernah..

Stitches : dahi satu, mulut satu (that's why i luuuurve to talk)...saya seorang budak kecik yang sangat suka berlari ke sana-ke mari...

Broken nose : tak pernah..tidak pernah ditumbuk di muka lagi.:)

Do you believe in love at first sight : nope, if you believe it u will get hurt because of it (falsampah)

Like picnics : love it!sudah lama tak pergi picnic...

Who was/were…The last person you danced with : i danced with the girls in smakl (kakak form 4 mintak saya mengajar mereka menari!)whoaa!...and recently i dance alone....huhu..kasihankah?

Last made you smile : that someone....

You last yelled at : my beloved residential college 'pasai apa pulak takda kepala pili neh!aku mau basoh keterla!'

Today did you…Talk to someone you like : yes...owh!terlupa nak tepon encik azmi balik tadi!

Kissed anyone : i miss my mom's motherly kiss..mmuah!

Get sick : rite now tidaklah..

Talk to an ex : erm, honestly i am a loyal lover..no ex..:P

Miss someone : yeargh!always do!

Who do you really hate: that someone..that really someone!wanna get rid of that person!

Do you like your hand-writing : if its a rajin kind of handwriting, yes i like it. if its a malas kind of handwriting, then i hate it!

Are your toe nails painted : nopey...!

Whose bed other than yours would you rather sleep in : if its clean and cozy then i dont mind to sleep on it..clean ya!

What color shirt are you wearing now : a purple baju kurung. .

Are you a friendly person : no i am not!people would see me as a 'garang' person, and its ok with me..who cares!once you know me then you know what kind of person i am...

Do you have any pets : i used to have a veerrrrryyy cute rabbit named adan. now, mati oledy..huhuhuhu....

Do you sleep with the TV on: tidaks!

What are you doing right now : typing of course. today i got no labwork. just have to meet saveral people..so, boleh tangguh dulu..

Can you handle the truth : depends. if i'm in positive mode then i can handle it well..

Are you closer to your mother or father : mother...

Do you eat healthy : hmm, not really. i hate fruits and vegies..but i try to eat other healthy food...

Do you still have pictures of you & your ex : refer to the answer above..

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to : encik azmi would be the first to know and then, i'll be yelling to people who annoys me...

Are you loud or quiet most of the time : depends on the mood...i have moodswings...tak terkawal punyee..

Are you confident : yes, or else i'll be a complete sh*t all day long...

5 things I was doing 10 years ago:
-well, i was in smakl of course..
-i got lots of best friends and they're all supercool..
-stressfree!having fun...maen sampai pengsan...
-and of course ustazah sopinat is the one i remember the most..she's my life disaster..
-and yes, the 'prep kat luar' things...

5 things I would do if I were a billionaire
-i'll buy lots of nice shoes, nice dress, nice bags...
-of course i'll investing for my future, mana tau suda tua tak larat nak shopping dah..heheh..
-help my family..paying for my sis's education fee..(saya takmau die pinjam sama ptptpuuu), send my parents to umrah and hajj, and brother, urm, no needlah!he's rich oredy..hehe)
-well, do i need to pay the ptptn loan yang bertambun tu?urm, maybe this is my most bottom list kot..ngehehehe...
-berjalan sekitar dunia!


5 of my bad habits
-luuuurve to shop. i can shop every day, all day, as long as i shop, i feel happy and of course duet saya pasti habis takat-takat hedung saja..huhuhu
-i lurve to judge people around me..i know its bad but what can i do!its a habbit!
-i have moodswings. tak hengat punye moodswings. i also dont know why...
-i talk minus think!end up menyesal di kemudian hari...
-recently, i can get angry easily...maybe the environment kot..

5 places I’ve lived/living
-
kepong, kl
-pasir puteh, kelantan
-londang, malacca
-bangi, selangor
-skudai, johore

5 people I tag
well, i dont have much blog friends, so just tag to those in my 'blog kawan-kawan zura' list. :) enjoyy!

Thursday, November 6, 2008

C.O.M.P.L.A.I.N.T part 2


i planned to wash my car this morning. i bought a nice sabun for this bcoz people said that if u wash it with an ordinary sabun (before this i used daia sensasi floral saja) the paint will fade or rosak or something like that. so, yesterday i bought that 'sabun untuk cuci kereta' and hopefully i can wash my car today.

then this morning, i woke up hoping that i can have this housekeeping of my baby, then i realize that 'kepala paip sudah tidak ada!'...well, hello...mane kepala paip sudah pergi?i search for another paip and the result was the same. all the kepala paip in this st**id college are gone.



i cannot wash my car today.

i get mad.

i hate this place even more.

i feel like want to 'bakar' this place so that this anger feeling gone.

what a st**id campus and st**id college.

and my pesimistic mind told me that the admin took all the kepala paip and if the students want to wash their car, need to ask permission from them, pay some money and then you get that kepala paip. and then you can wash your car..CEKIK DARAH OK!

owh, did i tell you that i have been saman by this st**id admin because my car doesn't have the college sticker?urgh!saya telah berusaha untuk membayar saman dengan pergi kepejabat itu dan apakah kata orang di situ?

"jumpa pengetua dulu dek. pengetua kat kolej ** "

and i just burst out that 'f*cK' word --- dalam hati laa of course kerana perkara itu sungguh menyusahkan saya. i need to go to another college to ask for the reduction of payment from the pengetua becoz his ofice is over there. i ended up not paying at all.

so, enough complaining. sakit jantung saya dibuatnye...

Tuesday, November 4, 2008

C.O.M.P.L.A.I.N.

ok, just straight to the point ya..saya telah disaman oleh guard. sebab? saya tak bawak kad matriks saya. pada pukul 9.30 malam, di hadapan guardhouse. on the way saya nak masuk ke kampus, pulang dari makan-makan. hmm, if i write this two days ago, pasti kemarahan saya berapi-api. tapi sebab kemarahan itu telah dilepaskan pada encik azmi, sekarang tulis pun dah rasa neutral...


tapi, once dah rasa marah, all of 'ketidakpuasan hati' itu keluar. such as, too much bumper, jalan shortcut pon dah dibuat bangunan, so we need to turn to FKE which is so far turn and lots of hill. the guards, always ask for matrix card and your car must have rm 2.50 uni sticker. or else, awak semua akan disaman for rm25. mahal ok!hmm,banyak lah!

and then, mulalah saya membanding-bandingkan keadaan saya di 'bangi' dan 'skudai'. sangat berbeza. yang pasti, disini sangat men'tensen'kan. dengan bebudak nye yang sombong (or saya yang suka menyombong). no, every time i smile to them, they will like buat tak taw saja. so adakah saya salah di sini? tidak kan? mungkin saya senyum tak ikhlas kot..:P but still saya berusaha untuk menjadi seorang yang ramah mesra. tapi, saya tetap ingin mengecop bebudak di sini (i mean di hostel sana nun) SOMBONG!huh!

well, not all of the things here are bad. makanan ok. saya suka jalan-jalan cari makan di sini. you will have 'otak-otak'. mi bandung muar. mi rebus sup tulang. hm.. bab makan sajalah.. and the friends here are nice too.

ok, that all for now. .cukup-cukuplah mengomplain..kena berubah ni. i try so hard to be a nice person and be a positive minded. so, hopefully berjayalah! chayok!