Monday, October 13, 2008

Prof. Dato' Dr. Nor Azurah

huhuhuhahahahhihi...

well, the title above is really-really catchy kan? hmm,,bilalaa saya nak dapat title sedemikian rupa. but i think prof dr is just enough for me. that DATO'?no need lah.. besar sangat bunyinya..but i think, now in Malaysia that dato' title can be gain by anybody including, well, you know who..saya tidak suka hal politik dan tidak suka hal begini-begini, tapi hal 'well u know what' memang mengejutkan saya. nak buat macam mana. apa yang saya mampu komen:

"cess, rakyat malaysia da makin pelik sekarang ni.." so, saya nak buat apa? cakap banyak tak guna. saya hanya rakyat biasa...

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Friday/Mutakhir/20081010115914/Article/

ps: adan dah tak ada, kena langgar kereta, while my laling is in the hospital, suspect denggi. sedang dalam mood sedey...

No comments:

Post a Comment